Wanneer moet u, uw kerstpakketten precies bestellen?

Wanneer kerstpakketten schenken

Elk jaar opnieuw willen heel wat mensen kerstpakketten bestellen, maar wachten ze uiteindelijk veel te lang. Het lijkt dan ook een beetje gek om bijvoorbeeld reeds tijdens de zomermaanden na te denken over welke kerstpakketten u bijvoorbeeld aan uw werknemers zult geven. Toch is dat wel degelijk wat er moet gebeuren. Reeds in de maand augustus plaatsen grote bedrijven hun bestellingen voor kerstpakketten waardoor ze met zekerheid een keuze kunnen maken uit een zo uitgebreid mogelijk aanbod. Wilt u ook over een dergelijke keuze kunnen beschikken? Dan is tijdig uw kerstpakketten bestellen zonder meer belangrijk! 

Augustus als de maand bij uitstek om kerstpakketten te bestellen?

Heel wat mensen kiezen ervoor om tijdens de maand augustus op zomervakantie te gaan. Dat is natuurlijk logisch en niet meer dan normaal, maar toch is dit ook de maand waarop de eerste kerstpakketten reeds worden besteld. Dit geldt niet in het minst voor grote bedrijven. Zij willen er graag als eersten bij zijn omdat ze dan met absolute zekerheid voor elke werknemer een prachtig kerstpakket in huis kunnen halen. Wacht u langer dan de maand augustus om het aanbod met kerstpakketten te bekijken? In dat geval loopt u zomaar het risico dat enkele absolute toppers reeds volledig zijn uitverkocht! 

Allemaal dezelfde kerstpakketten bestellen of niet?

Het is een beetje een eeuwige discussie. Moet u er nu namelijk als bedrijf voor kiezen om voor al uw medewerkers dezelfde kerstpakketten te kopen of niet? In principe is het, het interessantst om dat niet te doen. De logica achter het kopen van allemaal dezelfde kerstpakketten is natuurlijk dat er op deze manier onderling tussen de verschillende collega’s geen spanningen kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door jaloezie. Echter, wat wanneer de helft van uw werknemers uiteindelijk vegetarisch blijken te zijn? Of misschien zijn er wel heel wat personeelsleden die geen alcoholische dranken drinken? De kans dat er enkele medewerkers teleurgesteld zullen zijn met de gekozen kerstpakketten is dan ook altijd aanwezig. 

Kerstpakketten op maat laten maken?

Bovenstaande zal u ongetwijfeld aan het denken zetten, maar toch is dit probleem in de praktijk vrij moeilijk op te lossen. Sterker nog, de enige oplossing waar u op dit vlak eigenlijk over beschikt is om kerstpakketten op maat te laten maken. Dat is natuurlijk mogelijk, maar dit vergt een ongelofelijke voorbereiding. Bovendien is het ook nog eens zo dat kerstpakketten die op maat worden gemaakt veelal (aanzienlijk) duurder zijn in vergelijking met standaard exemplaren. Ook dit is natuurlijk iets waar u bij stil zult willen blijven staan.

Welk budget voorzien voor uw kerstpakketten?

Eveneens zeer belangrijk is om een bepaald budget op te stellen voor uw kerstpakketten. Op het ogenblik dat u amper één kerstpakket dient aan te schaffen is dat natuurlijk geen probleem, maar wat wanneer u de aanschaffen moet doen voor een groot bedrijf met een aanzienlijk personeelsbestand? Bereken dan aan de hand van het totale beschikbare budget altijd goed over welke kostprijs de kerstpakketten individueel kunnen en mogen beschikken. Op deze manier wordt voorkomen dat u na afloop van de feestdagen met een financiële kater wordt opgezadeld.

Het aanbod van kerstpakkettentip.nl bestaat uit unieke en originele kerstpakketten, welke overzichtelijk zijn onderverdeeld in prijsklassen en thema’s.